Gezondheid

Van CVS naar stralend gezond!

cvss

Over Carine, de auteur van het boek: Van CVS naar stralend gezond

Carine Tortelboom (1964) is een lady met levenslust. Ze is een jonge verschijning met een ondeugende twinkeling in haar ogen. En als ze begint te praten, klateren de woorden als een waterval uit haar mond. Wat een energie!

ct2‘Never give up’ is haar levensmotto en dat heeft ze wel nodig gehad, want bepaald makkelijk was haar leven tot nog toe niet. Op haar veertiende levensjaar wilde ze stoppen met school en ging werken in de winkel van haar ouders. Op haar 16e kocht haar moeder een winkelpand voor haar en daarmee werd ze de jongste winkelier van België. Wat een verantwoordelijkheid voor zo’n jong meisje. Op haar 19e vertrok ze met haar kersverse man naar Lier om ook daar een winkel te runnen, in een stad waar ze niemand kende. Op haar 21ste werd ze moeder en niet lang daarna liet haar man haar achter voor een andere vrouw…

Carine hield zich op de been, maar haar gezondheid begon haar steeds meer parten te spelen. Een onverklaarbare vermoeidheid haalde haar totaal uit balans. Na heel veel ziek zijn en ontelbare onderzoeken werd ze uiteindelijk in 2006 CVS gediagnosticeerd.

Maar Carine liet zich niet van haar leven beroven. Ze ziet haar leven als een grote les, haar ziekte als een mogelijkheid tot groei. Zelfs nu ze fysiek terug in goede gezondheid is, heeft ze emotioneel nog wel eens een terugval. ‘Emotionele rollercoasters’ noemt ze het zelf. Dat zorgt dan voor slaapproblemen, omdat ze haar kop niet kan stilzetten. Mediteren, ontspannende cd’s luisteren, het werkt niet. ‘Ik laat m’n gedachten dan maar gaan, net zolang tot ik in slaap val. En ik vertrouw erop dat alles voor mij wordt geregeld.’

CTCarine heeft één grote inspiratiebron: het universum. Als geen ander weet Carine samen te werken met de kosmos. Ze heeft een diep vertrouwen dat het universum het beste met haar voor heeft en dat het onmogelijke mogelijk wordt. Dat is tot nog toe waarheid gebleken. Zo komen steeds de juiste mensen op haar pad die haar verder helpen op haar pad naar gezondheid en/of in haar spirituele groei.

Al haar ervaring en wijsheid heeft Carine gebundeld in haar boek: Van CVS naar Stralend gezond. Het schrijven is een onderdeel van haar levenstaak: mensen leren communiceren met het universum. Want dat is misschien wel het grootste geschenk van haar ziekte: dat ze haar levensmissie heeft gevonden en vol vervulling én gezond haar pad verder kan bewandelen.

Carine’s toekomstdroom is om heel veel mensen wereldwijd te bereiken, hen te raken met haar werk. Zodat iedereen ten slotte stralend en gezond zal zijn. Dat wenst ze jou ook toe.

Je kan haar boek terugvinden in onze webshop kijk hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *