i9-informed-logo

Alles op deze planeet heeft een bepaalde code of informatie

i9techDr. Yuri Yatsko, een voorname fysicus en wetenschapper legt uit: het is mogelijk om informatie vast te leggen en over te dragen aan een ander object. De technologie hiervoor is niet nieuw . Ze werd al ontwikkeld in de vorige eeuw. Het maakt gebruik van een apparaat  dat men ‘chembuster’ noemt, die informatie kan overdragen zonder beperkingen. Het kan worden gebruikt voor het overbrengen van gedachten, wensen en zelfs de werkzaamheid van medicijnen.

In lekentaal – een geïnformeerd product is een product met toegevoegde informatie die een positieve invloed op levende organismen heeft.

 

i9 tag

tagHet hart van de i9 fles is een unieke TP tag, verrijkt met zorgvuldig geselecteerde numerieke codes. De codes worden overgedragen aan de informatie-tag via chembusters of emitters. De i9 fles wordt geïnformeerd door gebruik van de Technology Poznik ( TP ), een bewezen techniek die een positieve invloed heeft op de moleculaire structuur van water met behulp van informatiecodes.

Het drinken van i9 geïnformeerd fles water heeft een positieve invloed op ons algemeen welzijn. Het helpt de vitaliteit te verhogen, evenals ons vermogen om stress, ziekte en andere schadelijke factoren te bestrijden. Informed water heeft ook een positief effect op dieren en planten.

 

Over TP -technologie

tptechTP technologie is een combinatie van verschillende wetenschappelijke processen die de netwerken van moleculeverbindingen in verschillende stoffen (water, glas, plastic, metaal en andere) door middel van gegevens of code kunnen beïnvloeden. TP -technologie wordt ondersteund door 30 jaar onderzoek en innovatie en werd ontwikkeld door een team uitvinders van wereldklasse, die meer dan 90 internationale prijzen en onderscheidingen hebben ontvangen voor hun uitzonderlijke prestaties.

Door de precieze toepassing van TP -technologie is het mogelijk om specifieke energie-informatie (trillingen)  te selecteren, te versterken en over te brengen. De informatie wordt overgebracht in getallen, zodat elk getal honderden gegevenssets bevat. Al deze informatie is opgebouwd door middel van onderzoek over een periode van enkele decennia. Verder ondergaat deze encoding strikte en strenge
testprocedures voor elk product.

LET OP: de i9 geïnformeerde waterfles heeft geen directe invloed op de biochemische eigenschappen van water.

 

Erkenning door gerenommeerde organisaties

certificateWetenschappers van het Duitse ‘Institut fur Elektrophotonik’ ( Berlijn) hebben uitgebreide GDV (gasontlading visualisatie) proeven op de i9 geïnformeerde waterfles uitgevoerd door middel van een Kirlian camera.

Hun testen toonden een aanzienlijke toename in het menselijke bio – veld na het drinken van water uit de i9 geïnformeerde waterfles, in vergelijking met het drinken van water uit een gewone glazen fles.

 

Kleurtherapie

colorDe natuur levert ons prachtige, maar toch eenvoudige oplossingen. We hebben geleerd om deze oplossingen voor persoonlijke verbetering en preventie van ziekten te benutten.

Bij blootstelling aan zonlicht, absorbeert water in een gekleurde houder de trillingen van die bepaalde kleur. Dit is het basisprincipe achter kleurentherapie.

Met de hulp van zorgvuldig geselecteerde informatie (positieve trillingen) kunnen we pas echt de
natuurlijke helende eigenschappen van de natuur ervaren en ervan profiteren.

 chakra-1063278_960_720

Chakra’s en hun invloed op vitale organen en emotionele staten

Violet Gelukzaligheid , Spiritualiteit Bevordert: weten , wijsheid , inspiratie , charisma , bewustzijn, hoger bewustzijn , meditatie, altruïsme , visionair , ” I Am “

IndigoIntuïtie, verbeelding Bevordert: intuïtie , inventiviteit , psychische capaciteiten , zelfrealisatie , perceptie, loslaten, geheugen, onbevreesdheid.

BlauwWaarheid, communicatie, healing Bevordert : spreken, vertrouwen, creatieve expressie, planning, organisatie , voorzichtigheid, vrede-makers.

GroenLiefde, balans Bevordert: harmonie, evenwicht, relaties , liefde, goedkeuring, zelfbeheersing, compassie, vergeving, vernieuwing, groei, healing.

GeelDoel van het leven , licht Bevordert: persoonlijkheid, macht, kennis, intelligentie, gevatheid, lachen, mentaliteit, clarity, humor, optimisme, zelfbeheersing, nieuwsgierigheid, bewustzijn.

OrangeEmotie, verlangens Bevordert: gevoelens, emoties, relatie, vruchtbaarheid, sensualiteit, vrouwelijke seksualiteit, zelfvertrouwen, gezelligheid, vrijheid, creativiteit.

RoodPassie, wilskracht Bevordert: overleving, vitaliteit, werkelijkheid, aarding, veiligheid, ondersteuning, stabiliteit, mannelijke seksualiteit, individualiteit, moed, impulsiviteit.

 

 

 

Quote mede-oprichter i9

“Ik ben een enthousiast man die gelooft in oneindige mogelijkheden, een man van diep geloof. Mijn geloof is niet gebaseerd op aannames, maar op uitgebreid onderzoek, wetenschappelijke feiten en persoonlijke ervaringen.

Voor het overgrote deel van de afgelopen 30 jaar heb ik een zoektocht naar de waarheid, spiritualiteit en de zin van het leven nagestreefd, in combinatie met wetenschap, religie en filosofie. Mijn pad nam me door vele landen en ervaringen . Ik heb geleerd dat de antwoorden op mijn vragen alleen in mijzelf gevonden kunnen worden.

Op mijn reizen studeerde ik en ontmoette ik af en toe ook veel inspirerende mensen. Een van hen was de uitvinder van de geïnformeerde technologie, Mr. Poznik. Gedurende drie jaar bestudeerde ik de processen die betrokken zijn bij het informeren van producten, volgde de resultaten en dacht na over de beste manieren om deze geweldige technologie te introduceren aan andere mensen.

In 2011 stelden mijn partners en ik onszelf een duidelijk doel:

Mensen eenvoudig en direct toegang tot beter gestructureerd, levend drinkwater te bieden.”

Joseph Rain , Mede- oprichter van i9

 

i9 Producten

i9-Bottle-Wisdom-03

i9 Wisdom Fles – Terug in contact met je innerlijke weten

 49,95
i9-Bottle-Intuition-03

i9 Intuition Fles – Laat je Hogere Zelf je verbeelding leiden

 49,95
i9-Bottle-Harmony-03

i9 Harmony Fles – Vul je hart met liefde en vergeving

 49,95
i9-Bottle-Relaxation-03

i9 Relaxation Fles – Ontspan je lichaam en geest

 49,95
i9-Bottle-Sunlight-03

i9 Sunlight Fles – Geef jezelf kracht voor succes

 49,95
i9-Bottle-Inspiration-03

i9 Inspiration Fles – Creëer in vrijheid en vertrouwen

 49,95
i9-Bottle-Passion-03

i9 Passion Fles– Stimuleer je lichaamsenergie

 49,95
i9-Bottle-Purity-03

i9 Purity Fles – Op naar vrede en perfectie

 49,95