logolichtmatrix

Missie LichtMatrix Laboratorium

licht
Gebaseerd op wetenschappelijke kennis en vervaardigd met de nieuwste technologieën, ontwikkelt en produceert Lichtmatrix Laboratorium München duurzame en bewezen producten met als doel om alternatieve oplossingen aan te bieden die de kwaliteit van de belangrijkste gebieden van het leven verbeteren.

Alle producten worden vervaardigd in het eigen fabriek van Lichtmatrix en ze bereiken de hoogste normen in:

  • Duurzaamheid
  • Milieubescherming
  • Kwaliteit  

Visie van het lichtmatrix laboratorium

globeOnze visie is om de wereldwijde uitdagingen van de mensheid aan te pakken en te overwinnen met eenvoudige producten in vrijheid, onafhankelijk de overtuigingen en dogma’s die heersen in de hele wereld . Om ze te veroveren met technologie van het nieuwe millennium, die al beschikbaar is voor mensen in elk huishouden en elk bedrijf over de hele planeet. De eerste stap tot vrijheid moet altijd plaatsvinden in de persoon zelf. Innerlijke vrijheid geeft toegang tot wijsheid en een hogere orde. En dit resulteert altijd in healing- voor mensen en de aarde.”

 

Ontwikkeling, productie en distributie

Kerngebieden van ontwikkeling van het onderzoek:

de (deel) matrix van water, silicium en koolstof in de matrixtechnologie

Kernthema:

informatie- verzadigde systemen en de gevolgen

Kernproducten:

diverse wateren met de intelligentie van een lege ruimte

Kerngebieden van toepassing:

het schoonmaken en onderhouden van particuliere en commerciële ruimtes, objecten, etc. en deisolyse van materie, mensen, dieren, planten, enz.

Het creëren van oplossingen voor complexe problemen

Elk aspect van ons bedrijf draait om liefde voor wijsheid, natuurlijke filosofie, gezond verstand, het talent van praktische observatie en een fascinatie voor niet-manipulatief gedrag. Ons doel is om een brug te slaan waardoor een systeem weer in staat is tot zelf-organisatie en zelf-regeneratie, zodat het een hogere orde ontwikkelt op zijn eigen voorwaarden met behulp van zijn eigen kracht.

Lichtmatrix Technologie

Alternatieve Research Laboratory for Sustainability Ecology & Kwaliteit 
Deisolyse & het kwantumfysica Model van LichtMatrix Technology

Op sub-atomair niveau, zijn materiaaleigenschappen afhankelijk van hun chemische samenstelling, hun productieprocessen en informatieprocessen.

Fysische eigenschappen zoals oppervlaktespanning, geleidbaarheid, de brekingsindex van vloeistoffen en vaste stoffen en warmtecapaciteit kan worden gewijzigd door informatie- of de-informatie-processen.
Moderne modellen van de kwantumfysica beschrijven hoe informatie en de-informatie een effect hebben op de materiaaleigenschappen van stoffen.
Franse kernfysicus Jean E. Charon toonde aan dat informatie al bestaat op het laagste niveau van elementaire deeltjes zoals het elektron. Volgens de theorie van Charon is een elektron een multidimensionaal of holografisch deeltje, die zijn eigen inwendige ruimte-tijd gevuld heeft met fotonengas.
LichtMatrix Laboratory heeft vastgesteld dat alle informatie in dit fotonengas overeenkomt met een lichtstructuur, vergelijkbaar met de lichtstructuur van DNA code. Deze structuren in het fotonengas gaan interactie met het elektron als geheel. De overdracht van informatie van één elektron naar het andere gebeurt via virtuele fotonen die communiceren via quantum of elektrostatische interactie. Zo kunnen elektronen informatie uitwisselen en de uiterlijke kenmerken beïnvloeden van het materiaal, waaruit ze opgebouwd zijn.
Met lichtMatrixtechnologie kan de hechting van vuil op een behandeld oppervlak worden verminderd.
In het productieproces van een licht-matrix product genereren we ultrazwakke quantums van communicatie. Elke keer dat een lichtMatrix product in contact komt met een oppervlak, gaan de ultrazwakke quantums communiceren met het fotongas in de inwendige ruimte-tijd van de elektronen.
Door het gebruik van LichtMatrixproducten gaat het fotongas van de elektronen van het materiaal een tijdelijke fase van een ultra-zwakke energietoestand creëren. Het elektron gebruikt deze voorwaarde voor de herstructurering van fotonengas, die vergelijkbaar is met een zelf-geïnduceerde vorm van de-informatie. De elektronen van het oppervlak worden dus in hoge mate hersteld naar hun oorspronkelijke toestand.
Wanneer Butzwasser bijvoorbeeld wordt gebruikt op een oppervlak, is er een intensievere communicatie tussen elektronen in de naburige atomen, die een toenemende stroom van fotonen buitenaf creëert. In deze aangeslagen toestand is er een aanzienlijk verhoogde capaciteit van elektromagnetische energie, die de hechting van vuil op het oppervlak vermindert.


Hubert Maria Dietrich Lichtmatrix Laboratorium München
Dr.rer.nat.Michael König Quantum natuurkundige & Auteur

Credits en Copyright: LIGHT MATRIX STUDIO, München

Lichtmatrix Producten

save front

SAVE ME box

 39,00
spr

verstuiver 500 ml (groot)

 7,00
KF-TW

verstuiver 50 ml (klein) (planten-mensen-dierwater)

 2,00
TW

Dierwater

 34,00
auf

Drinkwaterfilter

 397,00
sk_pad

The Skin Pad

 205,00
pad_silber

Zilveren Tag

 29,00
pad_rot

Rode Tag

 29,00