‘Wij bij Colibri zijn dol op mooie, kwalitatieve en originele producten. Wij willen graag mooie spulletjes aanbieden, die een echte meerwaarde hebben. De zoektocht naar nieuwe prachtige producten boeit ons enorm en we zien het als een uitdaging om steeds weer iets origineel aan onze collectie toe te voegen.’

Wij zien het als onze missie om bij te dragen aan een beter bestaan, door zinvolle innovatieve producten te verdelen in de wereld.

Onze visie is om in een wereld waarin steeds meer mensen bewuster in het leven staan, een toonaangevende leverancier te zijn van  unieke producten op het gebied van gezondheid, lifestyle en well-being met aandacht voor bewustmaking, kwaliteit, duurzaamheid, technologie, ecologie en innovatie. Om  in onze markt uit te groeien tot de vaste waarde in het dagdagelijkse leven van onze klanten.

Hierbij willen we steeds trouw blijven aan onze waarden:

  • Uniciteit, Inspiratie & Bewustzijn
  • Kwaliteit, Innovatie & Creativiteit
  • Eerlijkheid , Transparantie & Respect
  • Duurzaamheid & Ecologie
  • Commitment & Samenwerking
won

Ontdek snel het aanbod van Colibri en laat je verrassen door onze originele producten!

Er gaan in de toekomst zeker nog heel wat nieuwe producten bijkomen. Verder willen we regelmatig acties doen en wedstrijden organiseren! Wil je er niets van missen… schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, like ons op facebook of volg ons op twitter.