Gezondheid

Hoe zelf choQola pralines maken?

blog hoe choQola pralines makenBen jij ook verslaafd aan chocolade? Maak dan hier kennis met choQola, chocolade die buitengewoon lekker is en veel gezonder dan een doorsnee chocolade! Dat was ook de bedoeling van de makers Freya Wygaerden en Callan Correo van MyFood My Kingdom. Zij wilden een chocolade maken die een groot verschil kan maken in de gezondheid en genot van mensen zodat gezond (en suikervrij en rommelvrij) leven ook lekker kan zijn.

Hieronder vinden jullie het recept voor hun homemade pralines met choQola.

Read more

Lifestyle

10 weetjes die je moet weten over kurk!

kurkje

Kurk is een product dat al eeuwenlang gebruikt wordt en ons nog steeds kan blijven verrassen. Hieronder vind je 10 weetjes over kurk die je gewoon versteld zullen doen staan.

Read more

Schoonmaken

Nooit meer een vuile oven!

We kennen het allemaal overgelopen stoofpotjes die smurrie achterlaten, spatjes op de binnenkant van onze microgolfoven, vastgekoekte etensrestjes, geurtjes die blijven hangen, … .

Read more

Gezondheid

CVS uitgelegd van C tot S

cvsslaap

Wat is het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS)?

CVS is een verzamelnaam voor een grote hoeveelheid vage klachten waarvoor de medici geen pasklare oplossing hebben.

Read more

Gezondheid

Van CVS naar stralend gezond!

cvss

Over Carine, de auteur van het boek: Van CVS naar stralend gezond

Carine Tortelboom (1964) is een lady met levenslust. Ze is een jonge verschijning met een ondeugende twinkeling in haar ogen. En als ze begint te praten, klateren de woorden als een waterval uit haar mond. Wat een energie!

Read more